jan 15 2017

Polisen larmades strax efter 20-tiden av oroliga boende till en misstänkt knivman på Sörbäcksgatan. När polis kom fram till platsen såg man en yngling med en större kniv på gården till ett av höghusen. Ynglingen vägrade att släppa kniven på polisens uppmaning och ett låst läge uppstod på gården. Ett flertal andra polispatruller omringade ynglingen och spärrade av gårdarna i närheten för att hindra andra personer att komma i närheten. Hela Sörbäcksgatan stängdes för både gång och biltrafik under polisinsatsen. Polisens insatsstyrka och polisförhandlare kallades till platsen. Vid 20.40-tiden pratade polisförhandlarna med knivdesperadon på ett avstånd av ca 20 meter. Samtalen mellan knivmannen och polisförhandlarna pågick sedan i cirka en timme innan polisens insatsstyrka slog till i en massiv insats motynglingen med kniven. Ynglingen kunde snabbt tryckas ner till marken utan att vare sig mannen med kniven eller polispersonal skadades. När mannen säkrats kallades ambulanspersonal fram som lastade den nerkylda och chockade ynglingen på en bår för transport till sjukhus.


Klicka för video

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 14 2017

Trafikolycka mellan två taxibilar på Ringvägen förlängning vid Lindeborgsrondellen i kväll vid 19-tiden. I nuläget är det oklart om några personer skadades vid olyckan. Långa köer bildades bakom olycksplatsen i samband med räddnings och bärgningsarbetet. Vem av taxibilarna som orsakat olyckan kommer nu polisen att utreda.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 13 2017

Polisen larmades strax efter 02 i natt till en skottlossning på Professorsgatan i Malmö. När polisen kom fram fann man en beskjuten lägenhet på andra våningen i ett av flerfamiljshusen. Polispersonal tog sig upp i lägenheten för att förvissa sig om att ingen skadats av kulregnet. Ner på en innergård under den beskjutna lägenheten fann polisens hundpatrull sedan flertalet tomhylsor från någon form av handeldvapen. Hylsorna togs i beslag och balkongen till den beskjutna lägenheten undersöktes och dokumenterades av polispersonalen som även upprättade en anmälan om försök till mord då personer befunnit sig i den aktuella lägenheten när skotten mot den avlossades. Balkongen och vardagsrumsfönstren träffades av ett tiotal kulor. Av vem och varför lägenheten besköts kommer nu polisen att försöka att utreda.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sida 1 av 47

Sydsvenskan - Senaste Nytt