maj 16 2017

Räddningstjänsten från Höllviken, Skanör, Vellinge och Trelleborg larmades vid 17.20-tiden till en villabrand på Solbacksvägen i Ljunghusen. När första brandstyrkan från Höllvikenstationen kom fram såg man att det brann i enplansvillans takkonstruktion. Rökdykare sattes in i villan och lyckades inifrån att begränsa branden. När de andra brandstyrkorna kom fram sattes med hjälp av en hävare rökdykare in på villans tak. Efter ca 30 minuter hade brandkåren branden under kontroll och eftersläckning påbörjades. Tack vare den snabba insatsen med mycket kunnigt folk kunde branden begränsas till villans tak säger insatschefen Martin von Gertten. Branden i taket tros ha orsakats av ett arbete med tjärpappsläggning på villans garage. Hur polisen kommer att rubricera händelsen är i nuläget oklart.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=12#sigProGalleria5105d707bf

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 15 2017

Brandkåren larmades vid 18.20-tiden till en misstänkt lägenhetsbrand på Adjunktsgatan i Malmö. Uppringare tycke sig se rök från ett fönster på tredje våningen i ett av höghusen. När brandstyrkan kom fram kunde man inte finna någon brand. Efter en stunds undersökande återvände brandstyrkorna. I nuläget verkar det ha handlat om ett falsklarm.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=12#sigProGalleria1a011f9b1a

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 13 2017

Brandkåren från Hylliestationen larmades vid 23.40-tiden till en kraftig bilbrand i korsningen Barlastgatan och Magasinsgatan Limhamn. När brandstyrkan kom fram var en personbil helt övertänd och branden spred sig i vegetationen mot ett mindre fort. Rökdykare mad både pulversläckare och slangledning kunde snabbt släcka ner branden. Efter ytterligare 10 minuters eftersläckning var både bilbranden och branden i vegetationen släckt. Polisen kom till platsen och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget är det oklart varför bilen stuckits i brand på den ganska öde platsen.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=12#sigProGalleria63ccac9b5b

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 12 2017

En yngre man sköts i en bil vid 18.10-tiden på Sörbäcksgatan Kroksbäck. Polisen larmades av flera uppringare som uppgav att det varit skottlossning och en person skulle vara skjuten på platsen. När polisen kom fram fann man en skjuten yngling på gatan vid en krockad mindre bil. Enligt uppgift skall ynglingen kommit körande på Sörbäcksgatan när någon avlossade ett tiotal skott mot bilen som sedan krockade med en belysningsstolpe. Ambulanspersonal tog hand om den skottskadade ynglingen och körde honom till sjukhus. Platsen spärrades av och kort efter kom polisens tekniker till platsen och fann ett tiotal tomhylsor på gatan. I nuläget vet man inte vad som ligger bakom skjutningen som i nuläget rubriceras som försök till mord.


Klicka för video

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=12#sigProGalleria03a09c7e1d

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt