aug 02 2017

Trafikolycka med minst två bilar på E6-an norrgående i höjd med Åkarp vid 18.20-tiden. I nuläget är det oklart om någon av bilisterna skadades vid olyckan. Långa köer bildades på E6-an norrgående bakom olycksplatsen.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleriabf0804a317

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

aug 01 2017

Boende i fastigheter på Kanatgatan vaknade i natt vid 02.09 av en kraftig explosion. Minst en person såg rök från ett fönster på första våningen i ett av flerfamiljshusen på en innergård. Brandkår ambulans och polis larmades till platsen. När man kom fram såg man ett söndersprängt lägenhetsfönster på första våningsplanet. Personerna som befunnit sig i lägenheten hade lyckats att ta sig ut oskadda och tittades till av ambulanspersonal på platsen. Ingen brand hade uppstått i samband med sprängningen så efter en stund återgick brandstyrkorna. Polisen spärrade av en del av innergården framför det söndersprängda fönstret i väntan på polistekniker. Under den sista veckan har Malmö med omnejd drabbats av flera sprängdåd på olika platser. Om dessa sprängdåd har något samband med nattens sprängning av lägenhetsfönstret kommer nu polisen att utreda.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleriaefdb98a8ea

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

aug 01 2017

Brandkåren larmades först till en lägenhetsbrand på Kvartettgatan i natt vid 00.35. Men när brandstyrkan var på väg mot platsen fick man reda på att det var en bil på gatan som brann. Boende hade sannolikt sett speglingar i fönstren på fastigheterna och trott att det var en lägenhet som brann för fullt. När brandstyrkan från Hylliestationen kom fram kunde bilbranden snabbt släckas ner. I nuläget verkar inga andra bilar skadats vid branden. Sannolikt är bilbranden anlagd.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleria828df5242d

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 31 2017

Brandkår och polis larmades vid 02.53 om en kraftig explosion vid en parkerad lyxbil på Ramels väg Rosengård. När polisen kom fram fann man en sprängskadad lyxbil vid gamla bensinmacken på Ramels väg. När man försiktigt undersök sprängskadorna vid lyxbilens motorhuv beslutades om en utvidgad avspärrning och bombtekniker rekvirerades till platsen. Enligt uppgift på platsen skall det ha rykt från bilen efter explosionen men ingen brand skall ha uppstått. För några dagar sedan sprängdes det en bil i ett garage på Rammels väg och för några veckor sedan sprängdes en parkerad bil på en parkering ca 200 meter från nattens bilsprängning. Av vem och varför lyxbilen sprängdes kommer nu polisen att försöka utreda.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleria9082c01c96

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt