sep 20 2017

En man skottskadas strax efter 22-tiden på Västra Skrävlingevägen. Polisen larmades av flertalet boende i området som hört flera skott avlossas. När polisen kom fram till platsen fan man en skottskadad man i en lägenhet. Ambulanspersonal tog hand om mannen som var vid medvetande när han lastades i ambulansen. Polispersonal spärrade av ett stort område på innergården där skjutningen tros ha skett. Flertalet vittnen hördes av polisen på platsen. Vid 22.30-tiden sökte en vapenhund på platsen efter eventuella hylsor och andra föremål som kan ha med skjutenen att göra. Ett av vittnena berättar på platsen att han tittade på Tv när han hörde fyra skott och sedan såg han en maskerad man springa från platsen. Vid 22.40-tiden tog polisen med sig mist en person från platsen för vidare förhör på polisstationen. I somras besköts en man på samma adress. Om det handlar om samma man som i kväll skottskadades är i nuläget oklart. Sannolikt kommer polisen att rubricera händelsen som försök till mord.


Klicka för video

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleriaf7c978616c

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

sep 19 2017

Brandkåren från Hylliestationen larmades vid 01.23 till en bilbrand vid en villa i Vintrie strax utanför Malmö. När brandstyrkan kom fram hade redan de boende i villan släckt ner branden. Rökdykare tog över eftersläckningsarbetet. Enligt räddningstjänsten fans det spridningsrisk till en annan bil och själva villan. Efter ca 10 minuter kunde brandstyrkan återgå. Polisen kom till platsen och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleriae1bbf80654

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

sep 19 2017

Garagebrand på Von Rosens väg Rosengård vid 22.10-tiden. Brandkåren larmades först via det automatiska brandlarmet till ett större garage under fastigheterna på Von Rosens väg. När brandstyrkan från Jägersrostationen kom fram såg man rök komma från garaget. Rökdykare skickades in men hittade först ingen brand. En stund senare skickades nya rökdykare in med en skydds grupp. Efter en stund fan de nya rökdykarna minst en brinnande bil längst in i det stora garaget. Släckning påbörjades och annan brandpersonal vädrade ut flera trapphus i de närliggande fastigheterna som fått i rök. Polisen fick spärra av ett stort område runt det brinnande garaget för att brandpersonalen skulle kunna jobba ostört. Vad som orsakat branden och hur många bilar som brunnit och hur många som skadats av brandröken är i nuläget oklart. Vid midnatt jobbade brandkåren fortfarande på platsen med att vädra ut brandröken från garaget.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleria3961ad61f4

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

sep 17 2017

En MFF supporter misshandlades vid Stadiongatan vid 16.40-tiden. Polis och ambulans kallades till platsen. Den misshandlade ynglingen fördes sedan till sjukhus med ambulansen med skador i huvudet.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=228#sigProGalleria4b41764c66

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt