jul 03 2018

Polisen larmades vid 15.10-tiden till skottlossning i ett grönområde bakom Nydalatorget. När polisen kom fram fann man två svårt skadade ynglingar liggande vid ett buskage. På en av ynglingar påbörjades HLR av polispersonal men när ambulanspersonal kom fram förklarades en av ynglingarna död på platsen. Den andra ynglingen fördes snabbt till sjukhus med ambulans med livshotande skottskador. Platsen som är samma som för skjutningen i natt spärrades av i väntan på vapenhund och polistekniker. En hel del personer unga som gamla var ute i parken och hörde skotten. Polisen förhörde ett tiotal personer som sett och hört saker i samband med händelsen. Men polisens yttre befäl Thomas Paulsson vädjar att vittnen som inte talat med polisen ska höra av sig och berätta vad de sett i samband med skjutningen. Polisens insatsstyrka genomförde flertalet husrannsakning i närområdet efter skjutningen. En polishelikopter cirkulerade runt Nydala vid 17-tiden i jakt på skyttarna. En äldre dam som stod utanför avspärrningen berättar att det var mycket lugnare i slutet på 60-talet i området. De forskare och politiker som säger annorlunda ljuger, säger damen innan hon går mot sin närbelägna bostad. Om nattens skjutning som inträffade strax före 01 i natt har med dagens dödsskjutning att göra kommer nu polisen att utreda.


Klicka för video

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=42#sigProGalleriad93fb3c16c

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 03 2018

En yngling hittades strax före 01-tiden i natt skjuten vid Nydalatorget i Malmö. Enligt uppgift på platsen skall den skjutne ynglingen ha förts till sjukhus med ambulans. Polisen spärrade av ett stort område runt Nydalatorget. Andra poliser spärrade sedan av en gång och cykelbana vid Lektorsgatan där skjutningen tros ha skett. I nuläget är det oklart om den skjutne mannen har svåra skador. Polispersonal på platsen förhörde flera vittnen som sett saker i samband med händelsen. Under natten väntade polisen på att polistekniker skulle komma till platsen och påbörja den tekniska undersökningen. Vad som ligger bakom nattens skjutning eller om den har samband med de andra skjutningarna vet man inte i nuläget.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=42#sigProGalleriade9cdfb00a

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 02 2018

Minst 8 hundar omhändertogs av polisen i ett koloniområde i Malmö vid 18.30-tiden i kväll. Upprinnelsen skall varit att allmänheten uppmärksammat en kolonistuga med hundar som befarades fara illa. I dag brann det i närheten av kolonistugan med hundarna och polisen beslutade att hundarna skulle omhändertas. En polispatrull närvarade när hundarna transporterades till hund hem i väntan på vad utredningen visar.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=42#sigProGalleriae5aa8426d5

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 02 2018

Skräplockning på Ribersborgsstranden drog mycket frivilliga vid 17-tiden i kväll.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=42#sigProGalleria4a0d0069c1

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt