nov 17 2017

En verkstadsbyggnad brann för andra gången på ett dygn i Flyinge. Väktare upptäckte nattens brand och larmade brandkåren vid 02.54. När brandstyrkorna kom fram brann det på andra våningsplanet i verkstadsbyggnaden. Minst ett svetsaggregat kunde plockas från första våningen. Rökdykare sattes in för invändig släckning och en maskinstege restes på gaveln av byggnaden för utvändig släckning. Vid 04.20-tiden brann det fortfarande i byggnaden men Räddningstjänsten Syd hade flertalet släck och tankbilar på plats för många av de närliggande kårerna. Stallbyggnaderna som låg ett 30 tal meter från den brinnande verkstadsbyggnaden var inte hotade av branden. Räddningstjänsten uppger att inga personer eller djur skadades vid nattens brand. Sannolikt kommer räddningstjänsten att vara kvar på brandplatsen under flera timmar för eftersläckning. Samma byggnad brann vid samma tid under natten till torsdagen och även den första branden upptäcktes av väktare. Vad som orsakat bränderna på hästanläggningen är i nuläget oklart.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=66#sigProGalleria63918799fa

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

nov 16 2017

Polis larmades vid 13-tiden till ett grönområde bakom ett villaområde vid Segemöllegatan i Malmö. Ett stort område bakom en festlokal spärrades av med både polisband och polispersonal. Vid 17-tiden kom polisens tekniker till platsen och strax därefter kom en av polisens specialutbildade hundar till platsen för att söka bevis. Först uppgav polisen att det rörde sig om ett grovt brott, men senare på kvällen uppgav polisen att det handlade om ett sexualbrott. Polisen vill inte berätta om hur många som varit inblandade i överfallet. Först under morgondagen kommer polisen att släppa mer fakta om händelsen. Så sent som natten mellan tisdagen och onsdagen blev en kvinna överfallen av flertalet män vid Södervärn i Malmö. Om dagens händelse har något samband med överfallet vid Södervärn är oklart i nuläget.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=66#sigProGalleriad32ef67e68

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

nov 16 2017

Ett tåg evakuerades vid 21-tiden i utkanten av Lund efter problem med luftledningarna. Ca 400 passagerare fick gå några hundra meter i ett villaområde till väntande bussar. Inga av passagerarna skadades vid evakueringen. Under kvällen och natten uppstod stora problem med tågen norr om Lund på grund av den skadade luftledningen. Under kvällen och natten kommer personal att försöka reparera den skadade luftledningen.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=66#sigProGalleria72742cc2b7

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

nov 15 2017

Polisen kallades vid 02-tiden till Södervärn i Malmö där en kvinna uppgavs vara utsatt för någon form av sexualbrott. Två platser på och vid Södervärn spärrades av med polis band och polispersonal. Vid 03.30-tiden undersökte polisen en av platserna som är belägen vid Södervärnsskolan. Den andra avspärrade platsen är belägen invid Södervärns busstation ett 80-tal meter bort. Polisen uppger att den överfallna kvinnan inte har några svåra fysiska skador men har förts till kvinnokliniken för undersökning och förhör. Polisen tekniker kommer under natten att spårsäkra och dokumentera de två avspärrade platserna runt Södervärn. Vid 04-tiden hade polisen ingen misstänkt gripen i ärendet.

View the embedded image gallery online at:
http://pppress.se/index.php?limitstart=66#sigProGalleria69bc3f92ee

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt