Välkomna till nya www.pppress.se


Avtalskunder kan fritt ladda ner bilder i hög upplösning från www.pppress.se. Efter beställningen faktureras kunden för de bilder som laddats ned. 

Vi kommer inom kort även att kunna erbjuda större kunder månads/årsavtal. Dessa kunder kan då fritt ladda ner och använda så många bilder som önskas under den avtalade tiden. Priset för dessa avtal kommer att beräknas på kundens storlek och uppskattat antal använda/nerladdade bilder per månad/år. 

Andra kunder som uppfyller avtalsvillkoren kan efter registrering och godkännande ladda ner bilder och betalar sedan mot faktura för de nerladdade bilderna.  
 

Så här fungerar det att ladda ner bilder från www.pppress.se

Avtalskunder går till bildarkivet genom att klicka på alternativet "Bildarkiv" i huvudmenyn. Därefter loggar man in i bildarkivet genom att ange användarnamn och lösenord i övre högra hörnet. När man som avtalskund är inloggad kan man lägga bilderna som önskas i varukorgen.

När man är färdig med sitt urval, klickar man på knappen (Fortsätt till kassan). Kontrollera därefter att e-postadressen som angetts stämmer och avsluta köpet. En länk till varje bild skickas omgående till den uppgivna e-postadressen. Klicka på länken i mailet och ladda ner bilderna som beställts. 

Dessa kan bli avtalskunder hos www.pppress.se. Dagstidningar, kvällstidningar, utländsk press, bildbyråer, förlag, reklambyråer, radio, tv, räddningstjänster, myndigheter som är relaterade till räddningstjänst, sjukvård eller liknande företag. Vi förbehåller oss rätten att enskilt bedöma om de som ansöker om att få bli avtalskunder är kvalificerade eller ej.

I nuläget har vi inte möjlighet att ha privatpersoner som avtalskunder. 

De som önskar bli avtalskunder registrerar sig i bildarkivet eller skickar ett mail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sydsvenskan - Senaste Nytt